Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman

  • 3.png
  • 4.png
  • slide-940x270-1a.jpg
  • slide.png
  • slide1.png

A mai, stresszes, rohanó világban jól tud esni, ha kicsit kikapcsolódhatunk. Egy pihentető wellness élmény valóságos feltöltődés mind a testnek, mind a léleknek. Fontos, hogy időnként kiengedjük a bennünk feldúlt feszültséget, és erre aligha van jobb választás, mint egy kellemes gyógyfürdőzés. 

A kellemesen meleg gyógyvíz testileg és lelkileg is igazi feltöltődést jelent a szervezet számára, hiszen szinte azonnal ellazít. Serkenti a vérkeringést, segíti a méreganyagok eltávolítását, valamint a hő hatására kitágult pórusokon keresztül a gyógyvízben található ásványi anyagok felszívódnak a szervezetben. Sőt, ezek az összetevők a felszálló gőzt belélegezve is hasznosulnak!

Izomlazítás

A különböző élményelemekkel (nyakzuhany, derékmasszázs, pezsgőfürdő) ellátott termálmedencék tovább fokozzák a felfrissülést. A pezsgőfürdő apró buborékjai finoman és kíméletesen masszíroznak, enyhe nyomást gyakorolva az adott testrészre, ezzel is ellazítva az izmokat, és serkentve az endorfin termelést, ami a test természetes fájdalom-csillapítója. A meleg gyógyvíz pedig csak tovább fokozza az izomlazító hatást. Nem, csoda, hogy egy pezsgőfürdő után sokan úgy érzik, mintha újjászülettek volna. 

Vérnyomás csökkentés

A pezsgőfürdőzés a szív- és érrendszer egészségére is jótékonyan hat. Növeli a pulzusszámot és csökkenti a vérnyomást.

Stresszoldás és szorongás csökkentése

A pezsgőfürdőzés nem csak fizikai előnyökkel jár, hanem lelki megújulást is nyújt. A meleg víz és a kellemes pezsgés segít ellazulni és kikapcsolni. A pezsgőfürdőzés ideális módja annak, hogy egy kis időre elfelejtsük a hétköznapi aggodalmakat és gondokat. Emellett a pezsgőfürdőzés csendes pillanatai alkalmasak a gondolatok rendezésére is, így javítva a mentális egészséget.

Jobb alvásminőség

Azok, akik rendszeresen járnak gyógyfürdőbe, és élvezik a pezsgőfürdőzést, gyakran tapasztalják, hogy jobban alszanak. A meleg víz relaxálja az idegeket, segít ellazulni, így nemcsak könnyebben megy az elalvás, de az mélyebb és pihentetőbb is.

Bőr- és szépségápolás

A pezsgőfürdőzés a bőrre is pozitív hatással van. A meleg víz és a buborékok segítenek tisztítani a pórusokat, eltávolítani a méreganyagokat, és egészséges életmóddal, étrenddel kiegészítve remekül kiegészíti a fogyást is, látványosabb változást eredményezve. A rendszeres pezsgőfürdőzés továbbá a narancsbőr elleni küzdelemben is hatékony. Sokan úgy találják, hogy a pezsgőfürdőzés után a bőrük frissebb és fiatalabbnak érződik.

A Bocskai Gyógyfürdőben számos további szolgáltatás is segíti a testi-lelki méregtelenítést. Infra és finn szauna, gőzkamra és pihenőszoba is várja a természetes felfrissülésre vágyókat, valamint gyógyászati kezelések széles köre várja vendégeinket. Merüljön el a Bocskai gyógyvízben és adja át magát a teljes ellazulásnak!

 






Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz