Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman

  • 3.png
  • 4.png
  • slide-940x270-1a.jpg
  • slide.png
  • slide1.png

 A görnyedt testtartás, valamint a munkával és a mindennapi élettel járó stressz a nyak és váll izmainak folyamatos feszültségét, akár állandó fájdalmát eredményezheti. A gyakori nyakfájás kezelésének egyik legjobb módja a hidroterápia, mely többek között csökkenti a feszültséget és a stresszt, fokozza az izmok vérellátását, ellazítja a testet és segíti a pihentetőbb alvást is.

Hogyan segít a gyógyfürdőzés a nyak- és vállfájdalmakon?

Izmai akkor teljesítenek a legjobban, ha kellően ellazultak, és egészséges a véráramlásuk. Nem véletlen, hogy a gyógyfürdők egyik legkedveltebb élményeleme a nyakzuhany! Hatékony, természetes módszer a fájdalomcsillapításra, amelyeket könnyen beépíthet mindennapjaiba. 

A különböző erősségű vízsugarak alaposan és mélyen masszírozzák át a fájdalmas területet, míg az ásványi anyagokban gazdag, meleg gyógyvíz segít az izmok ellazításában és az izomfájdalom enyhítésében. A gyógymedence és a nyakzuhany rendszeres alkalmazása javítja a testtartást, gyorsítja a felépülést, és segít az aktív életmód fenntartásában az izomfeszültség és a stresszoldás  elősegítésével.

A Bocskai Gyógyfürdő jodidos, bromidos, hidrogén-karbonátos vize kiváló az ízületi betegségek, krónikus mozgásszervi betegségek kezelésére, izomlazításra.  Jódtartalmának köszönhetően kiváló keringésjavító hatású, brómtartalma miatt pedig idegnyugtató és stresszoldó hatású. Gyógyászati részlegünkön számtalan gyógyvízre alapozott kezeléssel várjuk, szakorvosi közreműködéssel segítjük elő a vendégek gyógyulását. 

Hogyan használja a nyakzuhanyt?

A nyakizmok vizes masszírozása és lazítása ideális sportolás után, vagy a nap végén is. Körülbelül 5-6 percen át hagyja, hogy a vízsugár átmasszírozza a fájó területet. A tökéletes hatás elérése érdekében döntse meg a nyakát és vállát a vízsugár alatt, úgy, hogy az állát a mellkasára szorítja! Ezután emelje fel a fejét, és homorítson, döntse kissé előre a testét. Váltogassa ezeket a testtartásokat! Tudta? A nyakzuhany rendszeres alkalmazása növeli a nyak, a vállak, a karok, a csukló és a kéz mozgási tartományát, ami segít megelőzni a további feszültség felhalmozódását az izmokban.

Tegye rendszeressé! 

A legjobb módja annak, hogy megszabaduljon fájdalmától, ha a gyógyfürdőzést rendszeressé teszi! Kezdjen nálunk reggel, hogy relaxáltan és ellazult izmokkal indítsa az Ön előtt álló napot, vagy látogasson el hozzánk este, hogy felfrissítse testét, és kiengedje a felgyülemlett feszültséget a munkanap után! Ezt elősegítendő 17 óra után kedvezményes árú belépőjeggyel várjuk vendégeinket! 

Mit nyújt a hidroterápia?

A hidroterápia nemcsak fájdalomcsillapító, de megváltoztathatja azt is, ahogyan hozzááll az élethez, azáltal, hogy fizikailag és mentálisan is jobban érzi magát tőle! 

  • Az esti fürdőzés segít a testnek ellazulni, javítva az alvási szokásokat
  • Kiváló lehetőség, hogy telefon és internet nélkül relaxáljon, igazán megélje a pillanatot
  • Javítja a keringést 
  • A medencés élményelemek által teljes testmasszázst kínál
  • Lazítja a fáradt és fájó izmokat és ízületeket
  • Támogatja az aktív életmódot

A rendszeres fürdőzés igazi megoldás a stressz csökkentésére és az egyensúly megtalálására az életében, a munkájában és a kapcsolataiban! Próbálja ki kedvezményes árú 10 alkalmas vagy havi bérletünket, és tapasztalni fogja a változást! 

 




Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz