Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman

  • 3.png
  • 4.png
  • slide-940x270-1a.jpg
  • slide.png
  • slide1.png

Az energiaválság és nehéz gazdasági helyzet ellenére sem kell lemondani a fürdőzés adta örömökről a helyi lakosoknak vagy a Hajdúböszörménybe látogatóknak! Az ország számos nagy és neves fürdőjével ellentétben a Bocskai Gyógyfürdő és annak gyógyászati részlege a továbbiakban is nyitva tart! Bár valamivel rövidebb nyitvatartási idővel várjuk vendégeinket, a Bocskai Gyógyfürdő termálmedencéi, valamint a tanmedence, akárcsak a konditerem továbbra is zavartalanul üzemel!

A Bocskai Gyógyfürdő nem fog bezárni, ugyanúgy egész évben üzemelni fog, ahogy eddig!

Továbbra is elérhető a gyógyászati részlegünk minden szolgáltatása, ahol többek között iszapkezelés, súlyfürdő, masszázs, szénsavas fürdő, fizikoterápiás kezelések, tangentor, vízalatti és szárazföldi gyógytorna várja vendégeinket.

Gyógyapartmanjainkban az őszi- téli időszakban is szeretettel várjuk a pihenni, gyógyulni vágyókat, és jó hír a kempingezés szerelmeseinek, hogy az előző évekhez hasonlóan október közepéig a kemping és az ott található apartmanjaink is üzemelni fognak. Ez utóbbiak zárásának időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A strandidény végeztével sem kell lemondani a fürdőzés adta örömökről a helyi lakosoknak vagy a Hajdúböszörménybe látogatóknak. Több, különböző hőmérsékletű gyógyvizes medencénkben a jodidos, bromidos, hidrogén-karbonátos víz összetétele kiválóan alkalmas reumatikus kopásos, ízületi betegségek kezelésére.

Köszönhetően annak, hogy a gyógyvízzel feltörő metángáz segítségével villamosenergiát és hőt tudunk termelni, a Bocskai Gyógyfürdő nyitvatartása az energiaválság idején is biztosított. Bár sok területen nekünk is takarékoskodnunk kell, igyekszünk ezt úgy megtenni, hogy a vendégek ne érezzenek belőle semmit. Éppen ezért az emelkedő energiaárak ellenére nem emeltünk a belépőárakon. Így továbbra is a környék legkedvezőbb áraival várjuk a hozzánk látogató, minőségi szolgáltatásainkat igénybe vevő vendégeket. A kedvező jegyárak mellet a belépőjegyeink tartalmazzák a szaunák és a gőzkamra használatát is.

 Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy augusztustól a Bocskai Gyógyfürdő is gyógyhelynek számít, hiszen mindössze 42 ilyen település van az országban. A cím minőségi garanciát jelent a vendégeknek arra, hogy minden adott a gyógyulásukhoz, és mi a továbbiakban is minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy ebben a nehéz időszakban is gondtalan pihenést, felüdülést és mielőbbi gyógyulást kínáljunk mindazoknak, akik minket választanak!

 




Hajdúböszörmény mobilalkalmazás

 
Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz